Hello world!

Studio
Wagenaar Krot

Twee industrieel ontwerpers combineren product design met mode.
Studio Wagenaar Krot is gespecialiseerd in het snel uitwerken van ambitieuze ideeën tot prototype.

Studio
Wagenaar Krot

Twee industrieel ontwerpers combineren product design met mode. Studio Wagenaar Krot kan snel en vakkundig elk idee uitwerken van concept tot prototype.

Projects
Image is not available
Eneco Windrugzak

Voor een marketingcampagne van Eneco ontwikkelde Studio Wagenaar Krot een rugzak met een uitklapbaar zeil. Zo vang je op de fiets meer wind en krijg je bij wind mee een extra duwtje in de rug.

Opdrachtgever: Anyone? Amsterdam
Doorlooptijd: 3,5 maand

Image is not available
Windrugzak
Voor een marketingcampagne van Eneco ontwikkelde Studio Wagenaar Krot een rugzak met een uitklapbaar zeil. Zo vang je op de fiets meer wind en krijg je bij wind mee een extra duwtje in de rug.
Cinema Sleeve
Voor de lancering van de nieuwe Lenovo Yoga tablet met ingebouwde projector, ontwikkelde Studio Wagenaar Krot een sleeve die kan worden getransformeerd tot een free-standing projectiescherm. Zo kan je altijd en overal je presentatie geven of film kijken.

Opdrachtgever: Fitzroy Amsterdam
Doorlooptijd: 2 maanden

Cinema Sleeve
Voor de lancering van de nieuwe Lenovo Yoga tablet met ingebouwde projector, ontwikkelde Studio Wagenaar Krot een sleeve die kan worden getransformeerd tot een free-standing projectiescherm.
Over
Fashion meets
Industrial Design

Gidon Krot en Hans-Erik Wagenaar zijn twee vrienden die besloten hebben hun talent voor ontwerpen te combineren. Ze behaalde beiden hun Master in industrieel design (Central Saint Martins London resp. TU Delft) maar werken inmiddels voornamelijk in de modebrance.

Hun passie voor mode in combinatie met hun technische kennis en ervaring zorgt ervoor dat ze ideeën snel kunnen vertalen naar een haalbaar concept en kunnen omzetten naar een werkend prototype. Door hun snelle werkwijze en uitgebreide netwerk is hun gecombineerde kennis uitermate geschikt voor het uitwerken van wilde ideeën met een korte doorlooptijd, zoals producten voor reclamecampagnes.

Fashion meets
Industrial Design

Door hun snelle werkwijze en uitgebreide netwerk is Studio Wagenaar Krot geschikt voor het uitwerken & prototypen van wilde ideeën met een korte doorlooptijd, zoals producten voor reclamecampagnes.

Services
Aanpak
1) Idee

Het uitgangspunt is een idee of concept van de klant. Dit kan een schets zijn of alleen een beschrijving. Studio Wagenaar Krot onderzoekt de haalbaarheid door een marktanalyse en initiële testen. Deze fase eindigt met een advies en heldere designbrief.

2) Design

Verschillende, uiteenlopende oplossingen worden uitgewerkt, getest en gepresenteerd middels mock-ups en renders. Uit de verschillende concepten wordt samen met klant een keuze gemaakt.

3) Prototyping

Door het gebruik van 3D-printen en het uitgebreide netwerk van producenten kan het gekozen concept door Studio Wagenaar Krot snel worden omgezet naar een tastbaar en werkend prototype dat bruikbaar is voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden.

4) Branding

Om het prototype zo realistisch mogelijk te maken, besteedt Studio Wagenaar Krot veel aandacht aan de materiaalkeuze, grafische uitingen zoals patronen, en desgewenst logo & andere uitingen.

Services
Brainstorm
Design
Prototyping
Branding
Contact
Contact

We zijn erg benieuwd met welk wild idee we jullie kunnen ondersteunen.
We komen graag bij jullie langs om het hierover te hebben. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom in één voor onze werkplekken aan huis.

Hans-Erik Wagenaar

06-48927308
www.hans-erik.nl

Gidon Krot

06-34168122

Contact

We zijn erg benieuwd met welk wild idee we jullie kunnen ondersteunen. Mail ons voor een afspraak en we komen graag langs.

Hans-Erik Wagenaar
06-48927308

Gidon Krot
06-34168122

© Copyright Studio Wagenaar Krot 2018. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie die u op deze site aantreft bij Studio Wagenaar Krot.

Slider

One Reply to “Hello world!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *